Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczne danie dla całej rodzinki i znajomych :-)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 598
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 236
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 598
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 236
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
Filety gotuję w wodzie z przyprawą uniwersalną, odstawiam, by przestygły. Następnie kroję je na małe kawałki.
Winogrona opłukuję, przekrawam na połówki, usuwam pestki, dodaję do pokrojonego mięsa.
Ziemniaki gotuję bez mundurków w osolonej wodzie. Po wystudzeniu kroję w kostkę, cebulę drobno siekam. Oba składniki dodaję do sałatki. Przyprawiam solą i pieprzem, skrapiam sokiem z cytryny.
Przed podaniem przekładam do salaterki i polewam śmietaną wymieszaną z majonezem