Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje śniadanie - dodałam to, na co akurat miałam ochotę i wyszło bardzo smaczne :)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1072
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1072
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Makaron ugotować al dente, a jajka na twardo. Przełożyć do miski. Dodać szynkę i ser żółty pokrojone w kostkę. Dodać trochę masła, ząbek czosnku i kilka listków świeżej bazylii drobno posiekanej. Zapiekać kilka minut w piecyku, aż ser się roztopi.