Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna zapiekanka,zrobiona z prostych składników,ale jej smak naprawdę mnie zaskoczył:)Robiłam po raz pierwszy i jeszcze nie raz powtórzę:)
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 543
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 28
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 20
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 66
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 123
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 543
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 28
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 20
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 66
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 123
Składniki
Ziemniaki wyszorować,ugotować w mundurkach.Po wystudzeniu obrać,pokroić w plasterki.
Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na łyżce oleju.Cebulę pokroić w krążki.Papryki pozbawić nasion,pokroić w słupki.Ser żółty grubo zetrzeć.Natkę pietruszki posiekać,boczek i kiełbasę pokroić w kostkę.
W natłuszczonym naczyniu żaroodpornym układać warstwami:ziemniaki,pieczarki,,kiełbasę z boczkiem i cebulę.Przykryć warstwą sera wymieszanego z natką pietruszki i papryką.Zapiekać 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 st.C.