Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób mozna zrobić schab, ale najlepsza jest karkówka.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 60
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1004
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1135
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 60
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1004
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1135
Składniki
Do zaroodpornego naczynia wkładam natarte wegeta i czosnkiem żeberka. Wokoło obkładam kapustą kiszoną, płukaną dwa razy, posypaną przyprawą do bigosu.
Na wierzch kapusty pokrojonego na cwiartki ananasa, na to wszystko boczek w plasterkach. 2 łyżki masła i 2 oliwy. przykrywam, piekę w piekarniku ok. 1,5 godziny w 200 stop. C. Na zdjęciu akurat bez ananasa, bo nie miałam.