Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Zalewę zagotować i odstawić do przestudzenia. Niedojrzałe pomidory,paprykę i cebule pokroić w grube plastry (ok 0,5 cm).Układać w słoiczkach na przemian:pomidor,papryka,cebula,pomidor,papryka,cebula...mocno ugniatając.Do każdego słoiczka wsypać łyżeczkę cukru.Zalać marynatą tak aby przyprawy i marchew zostały na sitku.Słoiki wstawić do garnka z zimną wodą i zawekować ok 20 minut(od zagotowania się wody).
W zimowe wieczory niesamowity smak...niepowtarzalny !!!...PYCHOTA !!!