Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jest ktoś, kto nie lubi ziemniaków odsmażanych na patelni ? Są świetnym dodatkiem do dań, ale mogą być równie dobrze samodzielnym daniem, szczególnie, gdy usmażymy je razem z cebulą.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 67
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1013
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1140
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 67
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1013
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1140
Składniki
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na maśle. Ziemniaki kroimy w plasterki. Wrzucamy na patelnię i smażymy z cebulą na złoto-brązowo. Doprawiamy w międzyczasie solą, pieprzem i tymiankiem. Podajemy z kefirem. Możemy wykorzystać też surowe ziemniaki - wtedy najpierw smażymy ziemniaki, a gdy będą miękkie dopiero dodajemy cebulę. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)