Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ziemniaczki smażone na oleju.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 21
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 35
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 21
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 35
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i oczyszczamy z wszelkich brudów,staramy się nie uszkodzić skórki. Kroimy na małe kostki.
Kostki wkładamy do rozgrzanego oleju, smażymy do uzyskania złocistego koloru.
Gdy ziemniaczki mają już złocisty kolor, wyciągamy je i kładziemy na papierowym ręczniku, by pozbyć się nadmiaru oleju. Przerzucamy do miseczek i posypujemy przyprawą do ziemniaków i solą.