Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twoi goście są wielkimi fanami sernika? Zaskocz ich i przygotuj sernik sycyli...
Odsłon: 805
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 220
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1133
Twoi goście są wielkimi fanami sernika? Zaskocz ich i przygotuj sernik sycyli...
Odsłon: 805
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 220
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
Wołowinę podziej na plastry, rozbij je, posmaruj każdy z jednej strony musztardą, przykryj plastrem boczku. Na każdym plastrze ułóż po kawałku ogórka konserwowego. Zwiń roladki, zepnij je wykałaczką i obsmaż na oleju. Podlej wodą, dodaj przyprawy i duś 40 min.