Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, smaczne i sycące a do tego aromatyczne i pikantne:)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 136
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 136
Składniki
Na oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę po chwili dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Podsmażyć uważając aby czosnek się nie przypalił gdyż będzie gorzki. Dodać mięso mielone podsmażyć ok 10 min.
Paprykę umyć i pokroić w kostkę, dodać do mięsa.Dodać fasolę wraz z sosem chili , kolejno dodać sos pomidorowy oraz 2 szklanki wody . Wsypać przyprawy + liść laurowy i ziele angielskie. Gotować około 20 min pod przykryciem. Na koniec doprawić solą i pieprzem.
Po ugotowaniu nałożyć do misek ,na środku ułożyć stary ser. Smacznego!!!