Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie tej zupy jest proste i bardzo szybkie. Chyba każdy w domu ma kawałek chleba i cebulę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1160
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 175
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1160
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 175
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Wykonanie: Cebulę drobno posiekać i udusić na maśle z drobno pokrojonym chlebem, następnie lekko zarumienić. Wlać bulion, podgotować na wolnym ogniu i doprawić śmietaną z rozmącony żółtkiem. Zupę podaję również z „jajkiem w koszulce”