Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno już chodziła za mną ta zupka,wspomnienie dzieciństwa...jest lekka,smaczna i dietetyczna.Polecam wypróbować:)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 391
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10536
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 54
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 391
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 10536
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 54
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą i zagotować.Zebrać powstałe szumy,dodać pokrojone warzywa oraz cebulę i gotować około 35min. Na gotujący wywar wsypywać łyżką kaszkę cały czas mieszając by nie powstały grudki. Pogotować parę min.doprawić do smaku i można zajadac. Smacznego życzę!