Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 107
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 817
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 345
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 107
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 817
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 345
Składniki
Boczek ,marchewkę ,pietruszkę ,seler i ziemniaki pokroiłem w kostkę ,pora w talarki. W garnku podsmażyłem boczek na średnim ogniu. Dodałem wszystkie warzywa ,smażyłem 5 min ,wlałem bulion i doprowadziłem do wrzenia. Dodałem czubrycę (łyżka) ,gotowałem pod przykryciem 20 min. Pieczarki pokroiłem w plasterki i lekko podsmażyłem na maśle. Dodałem do zupy ,zagotowałem. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem.