Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala dla tych ,ktorzy lubia ostry smak sera plesniowego.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1190
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 266
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1190
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
W rondlu rozgrzac masło,wrzucić ogonki brokułów,cebule i por.Podsmażyc.Wlac bulion warzywny,gotowac ok 20min.W tym czasie osobno ugotowac obrane ziemniaki.Pod koniec gotowania sie bulionu wrzucić brokuły , ser pleśniowy i ugotowane ziemniaki.Zupe zmiksować i dodać małe grzaneczki podsmazone na patelni(lub w piekarniku).MMMmmm:)