Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 301
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 149
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 556
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 301
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 149
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 556
Składniki
Wykonanie: Bulion zagotować, wrzucić pokrojone marchewki i ugotować do miękkości. Masło rozgrzać na patelni, dodać mąkę i mieszając wlać odrobinę zimnego wywaru i zarobić zasmażkę. Po czym połączyć z zupą, dodać posiekany szczypiorek, przyprawić do smaku i nie gotować. Podawać z jajkiem lub grzankami.