Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Główną zaletą tej zupy jest jej lekkość ,gdyż nie zawiera ani grama mięsa. Jej wyborny smak jest aromatyczny i wyczuwalny na ciepło jak i na zimno. W drugiej wersji polecam na upalne dni.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 53
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 70
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 53
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 70
Składniki
Posiekaną kapustę ,pokrojone w kostkę warzywa oraz pokrojoną w mniejsze kawałki fasolkę szparagową ,podsmażamy na maśle i zalewamy gorącym bulionem. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie ,papryczkę ,grzyby oraz pomidory z puszki wraz z zalewą i gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.