Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 70
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 87
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 117
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 70
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 87
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 117
Składniki
Sposób przygotowania: Wiśnie, rozmrozić, wypłukać, zalać litrą wody, rozgotować, przetrzeć i osłodzić. Mąkę rozmieszać dwoma łyżkami wody, zaprawić zupę i zagotować. Na końcu dodać śmietaną (lecz nie gotować) i podawać na zimno i na ciepło. Dla dorosłych warto urozmaicić zupę wiśniami z alkoholem.