Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj jak zostaje mi kawałek białej kapusty, robię taką swojską, prostą zupę.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4946
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2321
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4946
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2321
Składniki
Kapustę pokroic na cząstki, zalac rosołem, dodac cebulę naszpikowaną goździkami, ziarna pieprzu, gałkę oraz rozkruszone grzyby. Wszystko gotowac do miękkości kapusty. Następnie w śmietanie rozprowadzic mąkę, dodac do zupy i zagotowac. Zupę doprawic do smaku, podawac z natką pietruszki i ziemniakami okraszonymi skwarkami.