Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna. Przepis moje mamy.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 263
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 198
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 673
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 263
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 198
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 673
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić, zalać zimną wodą i gotować zdejmując w między czasie powstałą pianę. Cebulę obrać, pokroić w plastry i zrumienić na suchej patelni, po czym dodać do zupy. Następnie dodać pokrojoną marchewkę, pieprz, listek laurowy, sól, do smaku i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania, wsypać kaszę, posiekane ogórki i dogotować. Po ugotowaniu posypać majerankiem i natką pietruszki, podawać z pieczywem.