Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta,lekka i smaczna:))
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 622
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 210
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 85
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 622
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 210
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 85
Składniki
Do garnka wlewamy 2,5-3 litry wody,wkładamy skrzydełka i kostkę warzywną,gotujemy
Gdy zupa zacznie się gotować dodajemy przyprawy i wsypujemy fasolkę
Po pół godziny wsypujemy pozostałe warzywa pokrojone w kostkę,dlatego tak robię,ponieważ wolę fasolkę dłużej pogotować aby była miękka i nie miała twardych nitek
Kiedy warzywa będą już miękkie a zupa będzie miała dobry smak,śmietanę mieszamy z dwoma łyżkami zupy,dodajemy do zupy,zagotować i gotowe
Zupę podaje z makaronem,ale można też z ziemniakami
Smacznego!!!