Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niepowtarzalny smak :)) warto spróbować
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Składniki
resztki z królika włożyć do garnka i gotować ok 30 min. Następnie do drugiego garnka przecedzić przez sitko wywar. Do wywaru dać kostkę rosołową, przyprawy i gotować koło 15 min. Barszcz lub żurek dobrze wymieszać w butelce następnie wlać do gotującego się wywaru dodać czosnek, doprawić do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotowe. Smacznego.