Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciacha przypominają yorkshire pudding lub popovers z tym, że w ich składzie przeważa mąka owsiana :)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 162
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 71
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 162
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 71
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1130
Składniki
Wszystkie składniki miksujemy ze sobą na gładką masę.
Do foremek muffinkowych wlewamy masę do ok. 3/4 wysokości foremki.
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 220 stopni C. na ok. 15 minut (uwaga, rosną! :D)
Wyciągamy i zajadamy- z konfiturką, owocami, twarożkiem. Smacznego!
*z podanych proporcji wyszło mi 5 ciasteczek