Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity domowy chleb z gara. Aby wyszedł idealny najlepiej piec go w garnku...
Odsłon: 20
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 398
Polecam.
Odsłon: 366
Znakomity domowy chleb z gara. Aby wyszedł idealny najlepiej piec go w garnku...
Odsłon: 20
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 398
Polecam.
Odsłon: 366
Składniki
Czarne ciasto; Upiec biszkopt na dużej brytfance. Białe ciasto; Upiec biszkopt na wąskiej brytfance. Ugotować galaretki wcześniej i ostudzić. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i dokładać śmietanę dalej ucierając.
Czarne ciasto przekroić na połowę,posmarować połową masy.Białe ciasto pokroić na paseczki i układać w kwadraty na masie.W środku kwadratów układać owoce i zalać tężejącą galaretką. Drugą połowę ciasta smarujemy resztą masy i dajemy masą na galaretkę. Polewamy polewą.