Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na pierwsze lub drugie śniadanie.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 91
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1029
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1156
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 91
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1029
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1156
Składniki
Masło rozpuścić i ostudzić. Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą masę. Rozgrzewamy patelnię i smażymy placuszki bez dodatku tłuszczu. Truskawki (ja wybrałam mrożone) podgrzewamy w rondlu aż się rozpadną i sos zgęstnieje. Dodajemy cukier i cukier waniliowy według uznania. Placuszki polewamy sosem i dekorujemy całymi truskawkami