Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony na upały. Chłodzi i orzeźwia. U mnie w lodówce zawsze stoi kilka szklanek dla domowników lub nie zapowiedzianych gości:) Mam nadzieję że za króluje również w Waszych domach :) Polecam !!!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 259
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 259
Składniki
Miąższ arbuza wykrój z owocu, oddziel od pestek. Zmiksuj z sokiem z cytryny lub limonek (ja wolę limonki)
Dodaj zimną wodę mineralną (tyle wody w zależności jaką chcesz uzyskać konsystencję), cukier do smaku oraz kostki lodu
Udekoruj kawałkami arbuza lub listkami świeżej mięty.
Smacznego orzeźwienia !!!! :):)