Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu nadziane budyniem.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 172
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 65
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 269
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 172
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 65
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 269
Składniki
Jajka z margaryną i cukrem utrzeć dodać mąkę jeden budyń malinowy proszek do pieczenia i ocet.
ugotować drugi budyń w 0.5 litra mleka dodać cukier do smaku przestudzić
w foremki nakładać płaską łyżkę ciasta, potem budyń przykryć ciastem, do dwóch łyżek ciasta dodać łyżeczkę kakao i łyżeczką oleju (by ciemne kropki nam nie utonęły w jasnym cieście ), na babeczkach robić kropki z ciemnego ciasta ja robiłam szprycą do dekoracji z okrągłym otworem
piec w 180 stopniach około 20 minut ,z przepisu wychodzi 12 babeczek