Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczywo na śniadanie.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 384
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23634
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 384
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23634
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z olejem.
Dodać pokruszony twaróg, sodę, zsiadłe mleko i sól do smaku. Ucierając dodawać powoli mąkę.
Gotową jednolitą masę wlać do formy babkowej. Jajko rozmącić, posmarować ciasto.
Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Podawać ze świeżym masełkiem.