Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, bardzo łatwa w przygotowaniu, orzeźwiająca, na Wielkanoc i nie tylko :-)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 103
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3342
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 103
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3342
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Margarynę, cukier i żółtka utrzeć na puszystą masę. Dodać skórkę startą z dwóch z cytryn i sok z jednej cytryny. Sok z drugiej można dodać do polewy. Wsypać mąkę z proszkiem, wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Piec ok. 40-45 min. w temp. 200 stopni
Smacznego :-)