Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten barszcz jest inny od wszystkich a to dlatego że jest z majonezem i różowy a nie tradycyjnie czerwony
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 55
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2068
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 22
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 17
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 97
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 38
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 55
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2068
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 22
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 17
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 97
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 38
Składniki
Mięso płuczemy kroimy na ok 3 kawałki,gotujemy wywar.Surowe buraki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach,podobnie robimy z resztą warzyw a czosnek kroimy na plasterki.Wszystko wrzucamy do wywaru.Gotujemy ok 20 min.Śmietane mieszamy z majonezem,powoli wlewajac do zupy ciągle mieszając żeby nie zrobiły się krupki.Dodajemy odrobine soku z cytryny,solą i pieprzem.