Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe, batoniki kokosowe. Musicie ich spróbować.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 54
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 72
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 54
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 72
Składniki
Wiórki, mleko kokosowe i miód wkładamy do miski. Mieszamy, odstawiamy na chwilę by kokos wchłonął płyn. Formujemy batoniki i układamy je na talerzu. Polewamy czekoladą gorzką (rozpuszczoną w kąpieli wodnej 1 tabliczką czekolady gorzkiej). Wkładamy batoniki na 30 minut do lodówki. Po 30 minutach wyjmujemy je i obracamy na drugą stronę, by pokryć spód czekoladą gorzką rozpuszczoną w kąpieli wodnej (1/2 tabliczki czekolady gorzkiej). Wkładamy na kolejne 30 minut do lodówki. Wyjmujemy – zjadamy.