Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy już ugotuję ten wielki wok bigosu, to jem to 3 razy dziennie - na śniadanie, na obiad i na kolację:)
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 76
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12036
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1213
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 42
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 45
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1065
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 76
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12036
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1213
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 42
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 45
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1065
Składniki
Cebulę kroimy w piórka i smażymy aż będzie szklista. Cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy do zeszklonej cebuli. Ciągle mieszamy, aby nie spalić cebuli. Następnie dodajemy pokrojoną w paski paprykę.
Pomidory obieramy ze skórki, kroimy w większe kawałki i wrzucamy na patelnię do reszty warzyw. Mieszamy, ciągle mieszamy:) Na koniec doprawiamy, dodajemy koncentrat i posypujemy pietruchą. Najważniejsze, aby cukinia i papryka były miękkie.