Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wyjątkowy w smaku. Każdy się przekona po wypróbowaniu tego przepisu:)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 58
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1661
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 58
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1661
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Kapustę pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce zalewamy wodą aż zakryje kapustę i gotujemy na wolnym ogniu. W tym czasie kiełbasę kroimy w plastry, cebulkę pokrojoną w kostkę i smażymy na smalcu,aż się zrumieni i dodajemy do kapusty. Grzyby zalać gotowaną wodą,a jak zmiękną dodajemy do gotujących się składników i przyprawiamy. Gdy kapusta będzie miękka dodajemy powidła, keczup, koncentrat i zagotowujemy. Pod koniec dodać majeranek i gotowe. Smacznego:)