Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 132
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 132
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Wodę zagotować z cukrem i masłem,wsypaćzmielony mak,wymieszać dodać olej i miód.
Wystudzić i dodać ubite jajka,olejek migdałowy i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia.Blachę wyłożyć natłuszczonym papierem i posypać tartą bułką.Wyłożyć masę makową,a na mak wyłożyć masę biszkoptową z 4-5 jajek.
Po upieczeniu i wystudzeniu ciasto odwrócić makiem do góry,polac polewą.
Piec ok.45 minut