Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 665
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 665
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
W piersi z kurczaka naciąc kieszonkę,włożyc do każdej kawałek sera feta,posypac ziołami -ja używam czubricę zieloną,ale mogąbyc wasze ulubione,opiec na patelni o obu stron.
brokuł obgotowac ,pokroic drobno,paprykę pokrojoną w kostkę wymieszac z brokułem,ciasto rozłożyc i pokroic w duże kawałki(muszą zmieścic pierś i podkład)teraz na kawał ciasta kładziemy brokuły z papryką,na to pierś z kurczaka ,teraz zaklejamy ciasto o bokach żeby utworzyc coś w rodzaju bobsleji,wyłożyc na papier do pieczenia i do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na ok 20 min
gorące podawac z sosem majonezowo-bazyliowym(majonez wymieszac z świeżą bazylią można dodac czosnek)