Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na zakrapianą imprezę.
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 65
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 203
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 297
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 65
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 203
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 297
Składniki
Wykonanie: Boczek pokroić w cienkie plastry. Następnie posypać drobno posiekaną cebulą i przyprawami. W plastrach boczku zawinąć 1-2 śliwki i spiąć wykałaczką. Ułożyć na blaszce wysmarowanej tłuszczem i wstawić do nagrzanego piekarnika. Zapiec złociście i posypać natką pietruszki.