Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogracz to rodzaj kociołka do gotowania nad ogniskiem. Nazwą tą określa się również rodzaj gęstej zupy gulaszowej.
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 47
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 351
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3616
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 47
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 351
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3616
Składniki
Mięso kroimy w paski. Seler, marchew, pietruszkę i kiszone ogórki w słupki a cebulę i papryki w kostkę. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki.z Mięso i warzywa podsmażamy na połowie oliwy, zalewamy szklanką wrzątku i dusimy aż mięso będzie prawie miękkie. Na pozostałej oliwie smażymy cebule i pieczarki. Przekładamy do rondla z mięsem. Dodajemy ogórki, paprykę, keczup i koncentrat. Przyprawiamy solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Mieszamy i dusimy jeszcze 10-15 min. Podajemy z pieczywem.