Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do dań głównych. Dobrze sprawdza się jako przekąska.
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 423
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 81
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 423
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 81
Składniki
Brokuły (różyczki) blanszujemy w osłodzonym wrzątku przez 4-5 min. Wyławiamy łyżką cedzakową. Cebulę kroimy w większą kostkę, szklimy na maśle, lekko oprószamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Do cebuli dodajemy różyczki i chwilę (2-3 min) smażymy (cały czas mieszając). Podajemy do dań głównych