Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska wspaniale nadaje się na lekka kolacje/śniadanie bądź też odwiedziny znajomych.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Bułkę kroimy na kromki a następnie nacieramy oliwą i czosnkiem.
Pomidory należy sparzyć i obrać ze skóry. Pokroić w kostkę.
Cebulę szatkujemy. W miseczce mieszamy pomidory z cebulką. Całość mieszamy doprawiamy solą pieprzem do smaku.
Ser ścieramy na tarce. Na każdej kromce układamy masę pomidorową oraz ser a następnie wkładamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni na 5 minut. Na koniec dekorujemy listkami bazylii.