Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna,chrupiąca przekąska z masełkiem czosnkowo-szpinakowym i świeżymi ziołami ;-) bardzo dobra na mały...ale też na duźy głód...;-)
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1879
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 179
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 1879
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 179
Składniki
masełko wyjmujemy z lodówki wcześniej tak aby naturalnie zmiękło obieramy,miażdżymy i drobno kroimy czosnek bardzo drobno kroimy listki szpinaku dodajemy do masła,podsypujemy solą i pieprzem z młynka i dokładnie mieszamy na gładką masę bułeczki kroimy na połowy,smarujemy przygotowanym masłem i opiekamy w nagrzanym do 180 st piekarniku tak ok 5 min
na wyjętych z piekarnika bułeczkach układamy połówki pomidorów koktajlowych i posypujemy zieloną pietruszką,bazylią i oregano (większe kawałki) dodajemy odrobinę soli i pieprzu podajemy od razu Smacznego chrupania ;-)