Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 53
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2065
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 17
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 96
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 53
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2065
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 17
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 96
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 37
Składniki
Do jogurtu dodać: mąkę, jajko, cukier waniliowy. Zmiksować na gładką masę. Masa powinna mieć konsystencje kwaśnej śmietany. W garnku zagotować wodę, wsypać cukier, zmniejszyć ogień. 1.Masę jogurtową można w całości wlać do wrzątku ciągle mieszając - otrzymamy gładką budyniową konsystencje, 2. Masę wkładamy łyżką małymi porcjami (taj jak kluski kładzione) - otrzymujemy konsystencje z grudkami (uwielbiam).
Można posypać cynamonem.