Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiórki buraczane w zawlewie octowej
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2527
Szparagi na maśle to prawdziwie wiosenne danie, które przygotujesz od zera ju...
Odsłon: 1073
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 4727
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2527
Szparagi na maśle to prawdziwie wiosenne danie, które przygotujesz od zera ju...
Odsłon: 1073
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 4727
Składniki
Buraki ugotwać na półtwardo, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wsadzić do słoika. Z podanych składników przygotować zalewę, zalać słoiki i pasteryzować jakieś 15 minut. Można także dodać paprykę i/lub cebulę.