Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak pierwszy raz dodałam kminek do buraczków z ciekawości smaku.Powiem wyszły przesmaczne:)
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 690
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7366
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 293
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 690
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7366
Makaron z boczkiem i szparagami
Odsłon: 293
Składniki
Buraki umyte ugotować w łupinach około 1 godz.Wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki lub w młynku do mielenia mięsa z dodatkami do warzyw. Dać do rondla,dodać kminek , a osobno zrobić zasmażkę na maśle. Do gorących buraczków dodać zasmażkę ,doprawić do smaku wg.swojego smaku,zasmażyć. Smacznego życzę!