Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jEST PYSZNY,EFEKTWNY I ROZPŁYWA SIĘ W USTACH
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 707
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 129
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 625
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 212
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 707
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 129
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 625
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 212
Składniki
DO MAŁEGO GARNUSZKA NALEWAMY WODY I WINA , DODAJEMY ŻYRAWINY I CZEKAMY CHWILE AŻ ODPARUJE,W RAZIE POTRZEBY DOLEWAMY ODROBINE WINA.CAMEMBETA OBTACZAMY W JAJKU,NASTĘPNIE DOKŁADNIE W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY NA ZŁOTY KOLOR W GŁĘBOKIM OLEJU.
CAMEMBERT I SOS MUSZĄ BYC GORĄCE.WTEDY SMAK JEST BARDZIEJ WYRAZISTY A SOS NIE ZETNIE SIĘ TAK SZYBKO.PROPONUJE PODAWAC Z SAŁATKĄ GRECKĄ I PIECZYWKIEM CZOSNKOWYM