Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna cebula do sałatek na zimę.
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 423
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 81
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 423
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w talarki i włożyć do garnka z osoloną wodą i pozostawić na noc. Następnie odlać, przelać zimną przegotowaną wodą. Po chwili włożyć do wyparzonych słoików przekładając przyprawami. Zalać gorącą zalewą z wody i octu. Pasteryzować około 15 minut.