Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Wołowinę przesmażyć na oleju nie podlewać wodą przykryć aby dusiła się we własnym sosie.czosnek cebulę i papryki pokroić wszystko razem przesmażyć.Do mięsa dodać przyprawy i gdy sos wyparuje pomidory ,wrzucić cebulę z paprykami i dusić do miękkości.
pod koniec dodać fasolę doprawić ewentualnie w zależności od tego jak ostre chcemy chili ,jeśli użyjemy bardzo ostrych papryczek trzeba uważać z papryką w proszku!Wsypać kukurydzę i gotowe.Chili powinno być gęste więc nie podlewam go wodą w razie czego używam więcej pomidorów.Smakuje dobrze z ryżem lub chlebkiem pita a także z grillowanym pieczywem czosnkowym
Smacznego:)