Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli kuchni chińskiej. Danie nie wymaga dużych umiejętności kulinarnych. Ma ciekawy smak i aromat:)
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23617
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 79
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23617
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 79
Składniki
Ryż gotujemy, w tym samym czasie kroimy pierś z kurczaka w paseczki i wrzucamy na rozgrzany na patelni olej. Smażymy aż się podrumieni wrzucamy warzywa dusimy prze moment i podajemy fix rozrobiony z wodą.
Ryż wraz z powstałym sosem wrzucamy do garnka mieszamy i doprawiamy do smaku.