Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 744
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 744
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
umyc botwinke,pokroic drobno buraczki.wrzucić do garnka zalac 2,5 l wody.przyprawic solą i pieprzem.dodać bulionetki.kiedy buraczki z botwinka zagotuja sie dodać sok z cytryny.ostudzic ugotowana botwinke. w tym czasie przygotowywujemy warzywka :)
kroimy w drobne paski ogórka,rzodkiew,szczypiorek.drobno siekamy koperek.wrzucamy wszystkie składniki do garnka z botwinka.starannie mieszamy.dodajemy śmietane oraz jogurty.dioprawiamy do smaku pieprzem i solą. smacznego :))