Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne chrupiące placuszki o podkreślonym smaku roztopionego żółtego sera i wędzonego boczku.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 20
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 17
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 23
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 48
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 20
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 17
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 23
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 48
Składniki
Będziemy potrzebować takich składników.
Jajka wbijamy do mąki, solimy.
Dodajemy drobno pokrojony koper, solimy i miksujemy stopniowo wlewając mleko.
Do zmiksowanej masy dodajemy pokrojony w drobną kostkę wędzony boczek, żółty ser i czosnek z cebulką dymką także drobno pokrojonymi. Mieszamy wszystko łyżką.
Smażymy na gorącym oleju placki z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone placki osączamy z oleju na ręczniczkach papierowych.
Smacznego !!!