Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4772
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 213
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4772
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 213
Składniki
Margarynę utrzeć na puszystą masę z cukrami i żółtkami dodać mąkę wymieszaną z proszkiem,śmietanę oraz kakao.Ciasto przełożyć na blachę wyłożoną folią aluminiową.Przygotować posypkę;masło stopić,dodać cukier,mleko ,kokos.Lekko przestudzić i łyżką wykładać na surowe ciasto w formie kulek wciskać niezbyt mocno.Piec180st ok.50min