Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 26
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 139
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 26
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 139
Składniki
Jajka ubić z cukrem ,dodać olej i 4 łyżki wody i chwilę jeszcze ubijać.Dodać mąkę ,proszek do pieczenia ,wymieszać.Ciasto wylać na blaszkę o wymiarach 24/36 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą.Na ciasto wyłożyć opłukane i osączone jagody.Piec w temp.180-200 stopni.Ciepłe po upieczeniu posypać cukrem pudrem