Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto przypomina muffiny, jest puszyste i wilgotne. Z podanych proporcji wychodzi szczerze mówiąc mało, więc jeśli więcej łakomczuchów w domu proponuję od razu podwoić proporcje.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 29
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 692
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 73
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 29
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 692
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 73
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Składniki
Wymieszać sypkie składniki. Zmiksować dynię z jajkami i olejem. Wsypać sypkie i składniki i dokłądnie wymieszać. Ciasto wlać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką formy. Piec 40min w 180st. Posypać cukrem pudrem